Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare organizează pe 7 iunie a IX-a ediție a ”Tour de Tur”

În 7 iunie Tour de Tur! Toți iubitorii de ciclism trebuie să marcheze în calendar data de 7 iunie, când Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare va organiza ediția a IX-a a concursului ciclist de mare popularitate, Tour de Tur.

biking-peaceful-roadsSocietatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare din 2005 organizează evenimentul ciclist Tour de Tur. Scopul concursului este promovarea mișcării în aer liber precum și a valorilor natural ale Ariilor Protejate „Râul Tur”.

Centrul evenimentului, la fel ca în anii precedent, va fi în zona lacului Mujdeni. Traseul concursului va străbate Ariile Protejate „Râul Tur”, popularizând astfel valorile acestuia.

Pentru cei care nu vor să concureze, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate.

Concurenții au la disponibilitate încă două luni pentru a se pregăti tehnic, fizic și sufletește pentru concurs. Organizatorii doresc o pregătire cât mai plăcută și îi așteaptă pe toți cei interesați în data de 7 iunie în zona lacului Mujdeni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 7, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.