Poliţiştii au prins ieri 2 bărbați care au sustras diverse bunuri din magazia de lemne a Școlii din Hrip

Poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi de despre faptul că în timpul nopţii persoane necunoscute sustras bunuri din magazia de lemne a Şcolii din Hrip. Deplasându-se la faţa locului aceştia au constatat că s-a pătruns în magazie prin forţarea sistemului de închidere şi s-a sustras o sobă pe lemne şi şi un corp de la o sobă modular din fontă. După efectuarea verificărilor, în cursul zilei de ieri poliţiştii au identificat autorul, un tânăr în vârstă de 16 ani.

2_1site4-300x225Un alt caz le-a fost sesizat poliţiştilor de către Silviu G., administrator la o societate comercială, care sesiza faptul că tot în timpul nopţii au fost sustrase bunuri dintr-un imobil aflat în construcţie, situat pe raza localităţii Păuleşti. Oamenii legii au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi prinderea autorilor, activităţi încununate de succes, deoarece în cursul zilei de ieri a fost prins cel care a comis fapta, un bărbat de 49 de ani. Despre acesta poliţiştii au aflat că, în ziua anterioară a lucrat la construcţia imobilului, iar în timpul nopţii a pătruns în incintă prin escaladarea schelei montate la imobil, de unde a sustras 2 ciocane rotopercutoare electrice, o autofiletantă şi un ferăstrău  mecanic, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7000 lei. În dimineaţa zilei de ieri în jurul orei 05.00 acesta a plecat de acasă, nu s-a prezentat la locul de muncă şi nu era de găsit. Însă ieri după-amiază a fost identificat de poliţişti pe raza municipiului Satu Mare, iar prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 85%. Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen. Cei 2 sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 10, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.