Doi conducători auto, depistați de polițiști conducând fără permise

În cursul zilei de ieri poliţiştii rutieri din Carei au identificat 2 conducători auto care conduceau autoturisme deşi nu posedau permis de conducere.

soferViorel D, de 32 de ani, a fost depistat pe raza localităţii Berveni conducând autoturismul marca Dacia, auto care era tractat de un tractor înregistrat condus de un bărbat care poseda permis de conducere corespunzător categorie de auto pe care o conducea. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, bărbatul care conducea nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

Pe raza municipiului Carei a fost oprit în trafic un conducător auto în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism marca Opel înmatriculat în Franţa, din investigaţiile efectuate s-a stabilit că nu deţine permis de conducere de nicio categorie.

Acum pe numele celor 2 au fost întocmite dosare penale conform art. 335, al. 1 Cod Penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui auto fără a poseda permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 10, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.