Poliţiştii au prins ieri un bărbat care a sustras băuturi alcoolice din locuinţa unui sătmărean

1348214707bautura, sticla, bauturi, sticle,alcoolMiercuri după-amiază, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns îtr-un imobil situat pe strada Nicolae Iorga din municpiu de unde au sustras bunuri. Poliţiştii au început investigaţia, iar în cursul zilei de ieri au reuşit identificarea şi prinderea autorului.

Acesta este un tânăr de 23 de ani, care a pătruns în imobil prin forţarea uşii de acces şi a sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice, provocând un prejudiciu de aproximativ 4000 lei. Odată cu prinderea  acestuia a fost recuperat şi prejudiciul, în proporţie de 80%.

Tânărul nu se află la prima abatere de acest gen, la momentul comiterii faptei acesta se afla sub control judiciar, măsură care a fost dispusă pentru alte infracţiuni comise de acesta. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 11, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.