Nagy Szabolcs, candidatul UDMR în Colegiul 2: ”Pentru mine candidatura reprezintă o mare onoare, dar în acelaşi timp şi o mare responsabilitate”

Incertitudinile în privinţa candidatului UDMR pentru circumscripţia electorală nr. 2 au luat sfărşit. La întălnirea de sâmbătă a organizaţiei judeţene UDMR Satu Mare s-a decis sprijinirea candidaturii domnului Nagy Szabolcs pentru obţinerea unui mandat de deputat  la alegerile parţiale din data de 25 mai în circumscripţia rămasă vacantă în urma demisiei domnului Ovidiu Silaghi.

nagy szabolcs„Nagy Szabolcs este un tânăr pregătit, ambiţios membru al UDMR-ului şi cu rădăcini în această zonă. Dar nu numai aceste calităţi îl îndeamnă pentru această candidatură, ci mai ales cunoştinţele şi experienţa acumulate pe parcursul anilor pe care i-a petrecut în cadrul consiliului judeţean. În calitate de preşedinte executiv al UDMR Satu Mare, a obţinut o imagine mai detaliată privind posibilităţile şi problemele oamenilor care trăiesc şi muncesc în judeţ şi în circumscripţia electorală nr. 2, posibilităţi pe care prin calitatea de deputat le-ar putea lărgi, iar pentru rezolvarea problemelor ar putea obţine soluţii eficiente”, a declarat Pataki Csaba, președintele organizaţiei judeţene Satu Mare.

Conform OUG pentru alegerile parţiale din 25 mai, este declarat câştigător candidatul care primeşte cele mai multe voturi din primul tur, nemai fiind necesar obţinerea jumătăţii plus unu din totalul de voturi valabil exprimate.

„Voi răsplăti încrederea acordată prin a promite că voi face tot ce-mi stă în putere pentru a câștiga aceste alegeri. Pentru mine candidatura reprezintă o mare onoare, dar în acelaşi timp şi o mare responsabilitate. Iar pentru UDMR reprezintă o şansă uriașă pentru a creşte influenţa în judeţ”, a declarat Nagy Szabolcs.

UDMR trebuie să înregistreze oficial dosarul candidatului până în data de 5 mai, iar campania electorală va începe pe data de 10 mai, având în vedere că termenele sunt reduse la jumătate comparativ cu alegerile parlamentare.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 13, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.