Poliţiştii au fost solicitaţi duminică să intervină în 2 altercații pe fondul consumului de alcool

Poliţiştii din Medieşu Aurit au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Potău a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. Deplasându-se de urgenţă la faţa locului oamenii legii au stabilit că 3 bărbaţi au consumat băuturi alcoolice la domiciliul unuia dintre ei, la un moment dat gazda le-a solicitat să plece, însă ceilalţi 2 nu au fost de acord.

bataieGazda a ieşit în faţa casei și pe fondul consumului de alcool între proprietar şi Ioan L., cu care consumase băuturi alcoolice a intervenit o stare conflictuală. În ajutorul lui Ioan L a venit tatăl său, moment în care în sprijinul gazdei a apărut Csaba V., care şi acesta consumase împreună cu cei 2 băuturi alcoolice şi  care în timpul conflictului a fost lovit cu o lopată în zona capului de către Ioan L, de 22 de ani. Poliţiştii au fost sesizaţi de către tatăl agresorului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

De asemenea poliţiştii din Supur au fost solicitaţi să intervină în cazul unei altercaţii care a avut loc  în Giorocuta. Oamenii legii au stabilit că în timp ce se afla în faţa unui local Ciprian J., a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Vasile P. Nu a fost necesară deplasarea părţii vătămate la unitatea spitalicească pentru a primi îngrijiri medicale. Cei 2 nu sunt la prima abatere de acest gen, între aceştia existând un conflict mai vechi.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, autorii fiind cercetaţi în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 14, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.