Un tânăr a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului, iar altul fără a poseda permis de conducere

Poliţiştii rutieri negreşteni au identificat în trafic, pe raza localităţii Coca un tânăr de 25 de ani care conducea un autoturism marca Dacia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Este cerctat penal pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală.

politia10Şi poliţiştii Secţiei Beltiug au depistat în trafic, în localitatea Socond autoturismul marca Nissan, la volanul căruia se afla Peter E. După efectuarea verificărilor poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere de nicio categorie. În autoturism împreună cu acesta se mai aflau 2 pasageri, iar unul dintre ei era chiar proprietarul autoturismului, care cu toate că ştia că Peter E. nu deţine permis de conducere de nicio categorie, i-a încredinţat acestuia autoturismul pentru a-l conduce.  Astfel conducătorul auto este cercetat pentru conducere fără permis, iar proprietarul autoturismului pentru încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus de către o persoană care nu deţine permis de conducere. 

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban au desfăşurat o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială, respectiv identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zona magazinului Auchan, Piaţa Libertăţii şi zona Gării,  ocazie cu care au fost aplicate 27 de contravenţii în valoare de 6.400 lei.

În cadrul acţiunilor organizate duminică pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost aplicate 110 contravenţii în valoare de 11500 lei. 3 conducători auto au rămas fără permisele de conducere.

Poliţiştii Serviciului Rutier i-au reţinut permisul de conducere unui sătmărean în vârstă de 38 de ani, care a condus un autoturism marca VW între localităţile Ciuperceni şi Botiz, fiind înregistrat cu aparatul radar cu viteza de 167 km/h. Permisul i-a fost reţinut pe o perioadă de 3 luni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 14, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.