Organizația Locală a PSD Botiz a organizat la acest sfârșit de săptămână concursul de alergare ”Pasul Iepurașului”

La inițiativa Organizației Locale a PSD Botiz, la sfârșitul acestei săptămâni, a avut loc concursul de alergare ”Pasul Iepurașului”. Participanții au fost elevi cu vârsta cuprinsă între 7-15 ani, pe trei grupe de vârstă, separat pentru fete și băieți, susținuți de pe margine de numeroși suporteri.

botizBotizenii au dat dovadă, din nou, de un spirit democratic extraordinar, acțiunea având loc datorită susținerii necondiționate a sponsorilor și a participanților, culoarea politică, apartenența religioasă trecând în plan secundar. Dorința de mișcare fizică, de socializare, de competiție a depășit orice barieră. Acest eveniment poate fi considerat și un semnal de alarmă pentru părinți față de condiția fizică a copiilor lor, a rezistenței acestora la efort precum și la capacitatea copiilor de a gestiona o înfrângere. La finalul competiției câștigătorii au primit premii constând în diplome, medalii și iepurași de ciocolată.

Organizatorii au transmis copiilor că această competiție se va desfășura și anul viitor, îndemnându-i încă de pe acum la pregătire intensă și competiție pe copii.

La eveniment au participat aproximativ 200 de botizeni, care au apreciat competiția în rândul tinerilor din localitate.

Parteneri ai acestui eveniment au fost Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, Inspectoratul de Poliție al județului Satu Mare, Societatea Civilă Medicală Dr. Coica, profesorul de educație fizică Bogdan Ludovic.

Organizația Locală a PSD Botiz urează tuturor botizenilor ”Sărbători Pascale frumoase, în pace și cu sănătate!“

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 14, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.