Diosi Zoltan Iosif este căutat de poliţişti după ce a dispărut de acasă

Poliţiştii sătmăreni desfăşoară activităţi pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, ce a dispărut de la domiciliu. La data de 06 aprilie, bărbatul a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

disparutDIOSI ZOLTAN-IOSIF are următoarele semnalmente: înălţime 1,98 m, 75-80 kg, constituţie astenică, păr şaten, fir drept, tuns normal, faţa ovală, ten alb, ochi căprui, gura mică, buze subţiri. Ca semn articular, pe umărul stâng prezintă un tatuaj reprezentând o persoană cu glugă având faţa acoperită.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o salopetă cu bretele de culoare verde, geacă din fâş de culoare crem, iar în picioare purta bocanci cu şiret.  

Persoanele care pot da informaţii cu privire la prezenţa acestei persoane în diferite zone, sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 !

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 16, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.