Portbagaj modificat special pentru transportul ţigaretelor de contrabandă

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Halmeu au descoperit 880 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, într-un locaş special amenajat prin modificarea portbagajului, în autoturismul unui cetăţean maghiar.

DSC05172Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar ţigările şi autoturismul au fost confiscate.

Luni, 14 aprilie a.c., în jurul orei 1.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul Krisztian D, de 31 de ani din Ungaria conducând un autoturism, marca Mitsubishi.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea din România, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, în mașină, într-un locaş special amenajat prin modificarea portbagajului lângă roata de rezervă, au fost descoperite 880 pachete de țigări, de provenienţă ucraineană, marca Jin Ling.

Drept urmare, ţigările în valoare de aproximativ 4.000 lei, precum şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetăţeanul maghiar a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 16, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.