Ciprian Ardelean, candidatul PSD în Colegiul 2 la Camera Deputaților

În cadrul unei conferințe de presă, organizată la sediul PSD, în data de 15 aprilie 2014, la care au participat Mircea Govor, președintele Organizației județene PSD, Dorel Coica, președintele organizației municipale PSD, și președinta Organizației județene de femei a PSD, Manuela Rogoz, a fost prezentat candidatul la alegerile din 25 mai Colegiul 2 pentru Camera Deputaților, avocatul Ciprian Ardelean.

DSC_0380Luând cuvântul Mircea Govor a spus: “Mesajul nostru către sătmăreni este că a sosit momentul în care să îl prezint pe Ciprian Ardelean, avocat de succes, coleg din 2008 în Consiliul Județean, candidatul nostru. El este absolvent al facultății de Drept și al facultății de Psihologie, în prezent doctorand. Ciprian Ardelean este un tânăr cu un CV promițător și consistent, cred că poate să câștige Colegiul 2. Avem candidatul cel mai bun, are experiență în domeniu, este omul care trebuie să ajungă în parlament. Sunt  încrezător și lăsăm timpul să-și spună cuvântul. Fie ca în seara zilei de 25 mai să sărbătorim victoria”.

DSC_0382Dorel Coica a arătat că ”Ciprian Ardelean este un tânăr serios, luptător pe care îl spijin. Contăm pe el și sunt convins că va câștiga, va fi noul deputat de Satu Mare”.

Manuele Rogoz a afirmat: ”Mă bucur că Ciprian Ardelean este candidatul nostru, este un tânăr cu o personalitate puternică, avem încredere în el. Sunt convinsă că sătmărenii vor știi să aleagă, omul potrivit pentru Colegiul 2 la Camera Deputaților”.

Ciprian Ardelean a mulțumit pentru încrederea acordată și a spus că a acceptat această candidatură gândindu-se că în Parlamentul României trebuie să fie prezenți în primul rând juriștii. El crede că PSD este lider în aceste alegeri, și a invitat cetățenii să se prezinte la vot în număr cât mai mare. Ciprian Ardelean a dorit succes tuturor contracandidaților și și-a exprimat speranța că va fi să o campanie corectă”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 16, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.