Ieri noapte un bărbat a distrus autoturismul nepoatei sale

Poliţiştii au fost sesizaţi de proprietara unui autoturism marca Daewoo despre faptul că autoturismul i-a fost distrus. A fost identificat autorul în persoana lui Gyula B., care este unchiul femeii. Între cei doi a existat un conflict mai vechi, iar bărbatul nu este la prima abatere. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.           

geam-masina-spartPoliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban au desfăşurat o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială, respectiv identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zona magazinului Auchan, Piaţa Libertăţii şi zona Gării, ocazie cu care au fost aplicate contravenţii în valoare de 6.000 lei.

În cadrul acţiunilor organizate pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost aplicate 179 contravenţii în valoare de 19500 lei. 4 conducători auto au rămas fără permisele de conducere, acestea fiind reţinute pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu cale ferată, depăşiri neregulamentare şi nerespectarea regimului legal de viteză.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 16, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.