Primăria a felicitat și premiat 31 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie

În data de 16 aprilie, miercuri, începând cu ora 11.00, Primăria municipiului Satu Mare a premiat 31 de cupluri care au împlinit anul acesta 50 de ani de la încheierea căsătoriei și au domiciliul stabil în municipiul Satu Mare. Evenimentul a avut loc în sala de căsătorii civile.

DSC_0391Într-o atmosferă de sărbătoare, întreținută de Petrică Mureșan, primarul Dorel Coica alături de șeful serviciului de Stare civilă, Torja Ionel, viceprimarul Radu Roca și consilieri locali, au felicitat 30 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, înmânându-le diplome și recompense bămești, în sumă de 500 de lei de familie. Iată cele 30 de cupluri: Maria și Vasile Ciorbă, Maria și Gheorghe Cocoș, Maria și Teodor Coste, Eva și Ioan Czumbel, Ileana și Ludovic Fiacsko, Eva și Vasile Firnaga, Aurelia și Iuliu Follert, Cristina și Ștefan Horea, Anamaria și Ion Jugănaru, Rozalia și Alexandru Kiraly, Ilona și Emeric Kovacs, Iolanda și Gyorgy Kufta, Iren și Ion Marcu, Susana și Mihai Marian, Irina și Ștefan Mihalca, Ana și Ioan Moldovan, Maria și Alexandru Nagy, Ileana și Ludovic Nagy, Margit și Miklos Nagy, Maria și Emil Orosz, Ilona și Iuliu Palincaș, Irina și Gheorghe Pop, Luczia și Ioan Pop, Zsofia și Laszlo Safranyi, Aurica și Ion Samoilă, Margareta și Tiberiu Szolomaier, Maria și Ioan Szomyu, Marilena și Ioan Torz, Margareta și Alexandru Wagner.

DSC_0424

DSC_0397

DSC_0406

DSC_0410

DSC_0415A mai fost felicitat cuplul Elisabeta și Iosif Orban, care vor aniversa anul acesta 66 de ani de căsătorie pe care au încheiat-o pe 11 mai 1948. Iosif are 92 de ani iar Elisabeta 89 de ani. Oficialitățile s-au deplasat la domiciliul acestora de pe strada Gorunului pentru a le înmâna diploma și premiul.

DSC_0428

DSC_0437

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 16, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.