Magyar Lórand a fost desemnat noul lider al grupului de consilieri UDMR din Consiliul Local

Potrivit Biroului de presă al UDMR Satu Mare, la ședinţa de miercuri, 16 aprilie reprezentanţii UDMR Satu Mare au analizat activitatea şi rezultatele liderului de grup Maskulik Csaba având în vedere că mandatul acestuia a expirat de un an. După această analiză, reprezentanţii UDMR au acordat votul de încredere pentru Magyar Lórand, care este noul lider de grup.

magyar lorand„Doresc o comunicare echilibrată cu instituţiiile şi cu domnul primar. Eu consider că trebuie să constituim o opoziţie constructivă, atâta timp cât nu avem viceprimar trebuie să lucrăm din opoziţie. Aceasta nu înseamnă că vom împinge activitatea grupului la o extremă, nici în viitor nu intenţionăm să spunem nu la toate iniţiativele, dar când nu suntem de acord cu o propunere ne veţi auzi vocea, fiindcă aceasta este o politică demnă de opoziție”, a declarat Magyar Lórand, consilier local UDMR din 2008. El este vicepreşedinte al UDMR Satu Mare și preşedinte al Comisiei pentru sănătate, protecţie socială, sport şi tineret.

„Magyar Lórand este pregătit din punct de vedere profesional şi are experienţa politică necesară pentru a îndeplini cu succes noua sarcină”, a declarat Pataki Csaba, preşedintele organizaţiei judeţene a UDMR Satu Mare, menţionând totodată că destoinicia domnului Magyar Lórand este evidenţiată şi de locul 13 pe care îl ocupă dânsul pe listele candidaţilor pentru Parlamentul European.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 17, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.