Maramureșean cercetat penal pentru tăiere fără drept de arbori și furt de arbori

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug, Postul de Poliție Comunal Terebești, l-au identificat pe B. DUMITRU, de 34 ani, domiciliat în com. Poienile de sub munte, jud. Maramureș cu reședința în comuna Moftin, care în data de 08 aprilie a.c. s-a deplasat în pădurea aparținând Primăriei comunei Terebești, de unde cu un ferăstrău manual, a tăiat de pe picior un număr de 6 arbori de esență stejar, după care i-a transportat cu căruța la domiciliul surorii sale din localitatea Moftinu Mare.

Taieri-arboriVolumul materialului lemnos sustras ilegal, fiind în cantitate de 3,198m3 în valoare de 599,335 lei, nerecuperat. Susnumitului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori din fondul forestier național.

În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 154 sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.192 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  34  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9.840 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 17, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.