LTSD și Organizația Municipală a TSD Satu Mare au oferit daruri de Paște copiilor de la casele de tip familial din Amați și Noroieni

Liga Tinerelor Social Democrate și Organizația Municipală a TSD Satu Mare, au organizat joi, 17 aprilie o acțiune specifică Sărbătorilor Pascale, sub numele “Iepurașul PSD”.

Liga Tinerelor și-a desfășurat acțiunea la două case de tip familial din Satu Mare, mai exact la Noroieni și Amați. Președinta LTSD Satu Mare, Cristina Ilieș, împreună cu un grup de tinere membre ale Ligii și iepurașul au ținut să aducă o rază de soare în viața acestor copii mai puțin norocoși. Tinerele au împărțit cadouri specifice acestor sărbători, copiilor de la cele două case de tip familial. Pe lângă cadouri, copiilor le-au fost citite și povești despre iepuraș și oul de Paște.

“În spiritul sărbătorii creştine a Învierii Domnului, am ținut neapărat să avem această acțiune. Împreună cu colegele mele am reușit să aducem o mică bucurie acestor copii, care au nevoie de multă afecțiune din partea tuturor celor din jur. Fiind în Săptămâna Patimilor, dorim să fim mai buni unii cu alții și mai generoși cu semenii noștri”, a declarat Cristina Ilieș, președinte al LTSD Satu Mare.       

DSC_2406

DSC_2392

DSC_2313

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 17, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.