20 de familii au primit pachete cu alimente tradiționale de Paște din partea Organizației de femei a PMP Satu Mare

În Vinerea Mare, la sediul Partidului Mișcarea Populară Satu Mare a avut loc o activitate caritabilă sub genericul ”Masă îmbelșugată pentru fiecare”, în cadrul proiectului ”Pleodarie pentru un stil de viață sănătos”, ocazie cu care au fost înmânate 20 de pachete cu alimente tradiționale de Paște unor familii cu mai mulți copii.

Acțiunea a fost coordonată de conducerea Organizației de femei PMP Satu Mare. Printre aceste familii se regăsesc și copii care au fost pregătiți pentru noul an școlar cu rechizite și haine, tot de Organizația de femei.

Au participat dr. Laura Bota, președintele PMP Satu Mare, Simona Dărăban, președintele Organizației Județene de femei, vicepreședinții PMP, Godja Carmen, Chifor Filomela, Ardelean Angela și secretarii executivi Lavinia Ghețea și Anda Iobaj.

Au luat cuvântul Simona Dărăban și Laura Bota. Laura Bota a subliniat că  “PMP s-a dovedit a fi un altfel de partid, nu venim cu promisiuni fără acoperire ci cu fapte. De aceea cu ocazia sărbătorilor de Paște am dorit să aducem o mică contribuție la masa de sărbătoare a acestor familii pe care le avem în grijă de mai mult timp. Cu această ocazie dorim tuturor un Paște fericit, lumină în suflet și Sărbători fericite”.

laurab1

laurab2

laurab3

laurab4

laura5

laurab6

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 18, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.