Au fost comise 4 infracţiuni de lovire la sfârşitul acestei săptămâni

La acest sfârșit de săptămână, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în 4 cazuri de lovire, care au avut loc pe raza judeţului Satu Mare.

politie-dubaÎn noaptea de 19 aprilie a.c. poliţiştii din Andrid au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost lovit. La faţa locului oamenii legii au stabilit Marius K, de 32 de ani, în timp ce se deplasa pietonal pe o stradă din localitatea Andrid, a fost lovit în zona capului cu o bâtă. A fost identificat şi autorul în vârstă de 27 de ani. Partea vătămată a refuzat acordarea îngrijirilor medicale şi deplasarea la unitatea medicală.

Poliţiştii din Bârsău au intervenit într-un caz de lovire. Un bărbat de 45 de ani, în timp ce se afla pe stradă, în zona imobilului în care locuieşte, a fost lovit cu o piatră în zona capului de către vecinul său. Între cei doi a intervenit un conflict spontan iar vecinul său în timpul conflictului i-a aplicat această lovitură provocându-i leziuni.

Duminică un tânăr din Supur a fost lovit. Poliţiştii au stabilit că George P., de 24 de ani a fost lovit în timp ce se afla în curtea locuinţei sale cu o piatră la nivelul feţei de numitul Claudiu C, de 28 de ani. În urma loviturii partea vătămată a suferit leziuni la arcada ochiului drept.

Tot ieri, poliţiştii din Acâş au intervenit în cazul unei infracţiuni de lovire comise de un bărbat în vârstă de 38 de ani.Laurenţiu B., de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale, a fost lovit cu o farburie peste lobul urechii drepte. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale.   

În toate cele 4 cazuri autorii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 21, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.