Un adolescent american a supravieţuit unui zbor de cinci ore ascuns în trenul de aterizare

Un adolescent californian în vârstă de 16 ani a supravieţuit unui zbor de peste cinci ore între California şi Hawaii, ascuns în trenul de aterizare al unui avion de linie, a anunţat luni Los Angeles Times.

aterizarePotrivit imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere, tânărul a sărit peste o barieră şi a urcat în trapa care conţinea unul dintre trenurile avionului companiei Hawaiian Airlines înainte ca acesta să decoleze de la Son Jose, un oraş situat la sud de San Francisco.

El a ieşit viu pe pista aeroportului din Maui duminică dimineaţă, în pofida lipsei de oxigen şi a temperaturilor "care au atins minus 60 de grade Celsius" în timpul călătoriei, a explicat cotidianul, care îl citează pe un purtător de cuvânt al FBI, Tom Simon.

Potrivit acestuia din urmă, adolescentul, originar din Santa Clara, în California, şi-a "pierdut cunoştinţa la 10.000 de picioare", aproximativ 3.000 de metri altitudine, fără îndoială şi şi-a revenit la o oră după aterizare. Atunci a coborât din trenul de aterizare şi s-a văzut pe pistă, unde l-a descoperit personalul companiei aeriene. "Nu ştiu cum a supravieţuit. Este un miracol", a declarat Simon pentru LA Times.

Tânărul a fugit de acasă şi, subliniază cotidianul, "nimic nu arată că ar reprezenta o ameninţare". După această aventură, el a fost supus examenelor medicale şi a fost tranferat autorităţilor din Hawaii. Rareori pasageri clandestini ascunşi în trapele de aterizare supravieţuiesc frigului şi lipsei de oxigen. În general este vorba despre candidaţi la imigraţia ilegală.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 21, 2014. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.