Copiii de la Casa de tip familial ”Ștefania” din Oar, în vizită la Salinele din Turda și grădina botanică din Cluj Napoca

La balul mascat organizat de Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare cu sprijinul Clubului Rotary, care a avut loc la Castelul Karolyi în cursul lunii februarie 2014, un număr de 15 licee din Satu Mare şi Carei s-au întrecut prin realizarea celor mai frumoase costume din materiale reciclabile.

006Evenimentul a fost organizat pentru cei 11 copii orfani de la Casa de tip familial ”Ştefania” din Oar care nu numai că au participat la balul mascat, dar li s-a oferit drept cadou din partea organizatorilor o combină frigorifică şi o excursie la Salinele de la Turda.

Excursia a avut loc în cursul vacanţei de primăvară (15 aprilie 2014), la care au participat un număr de 50 de persoane. Ca recunoaştere a muncii depuse pentru realizarea costumelor din materiale reciclabile, alături de copiii orfani au beneficiat de excursie şi reprezentanţii celor 15 licee din Satu Mare şi Carei, doi elevi de la fiecare liceu însoţiţi de cadrele didactice.

Pe feţele senine ale copiilor se poate citi bucuria clipelor de neuitat petrecute într-o locaţie la care poate au visat doar că vor ajunge vreodată. Excursia a avut şi un caracter de socializare între liceeni şi copiii de la Casa ”Ştefania”. Într-o atmosferă de prietenie şi voie bună, la întoarcere spre casă, au savurat şi frumuseţile grădinii botanice din Cluj Napoca.

021

027

042

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 21, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.