Bărbat depistat de polițiști având asupra sa 100 de pachete de ţigări de contrabandă

Poliţiştii din Odoreu au desfăşurat o acţiune în vederea depistării persoanelor care comercializează ţigări fără acte de provenienţă.

tigari_contrabandaÎn cadrul acestei acţiuni a fost identificat un barbat de 36 de ani, care se afla în staţia mijloacelor de transport public persoane şi asupra căruia au fost găsite 100 de pachete ţigări de provenienţă Ucraina, fără să poată prezenta acte de provenienţă. Ţigările au fost confiscate, iar bărbatului i-a fost aplicată o sancţiune conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 1000 lei.

Poliţiştii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban de pe raza judeţului Satu Mare au desfăşurat o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială, respectiv identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zonele intens circulate ale municipiilor, ocazie cu care au fost aplicate contravenţii  în valoare de 11.000 lei.

În cadrul acţiunilor organizate pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost aplicate 100 contravenţii în valoare de 7.000 lei.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 23, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.