Conflict în cartierul de rromi din Turulung. O persoană a fost amenințată cu arma

17bataiePoliţiştii Secţiei 2 Livada au fost solicitaţi să aplaneze un conflict în cartierul de rromi din  localitatea Turulung.

Sosiţi la faţa locului poliţiştii au constatat faptul că G. Andrei de 58 de ani împreună cu soţia acestuia, în vârstă de 54 ani, ambii cetăţeni germani, au pătruns fără drept în locuința parții vătămate B. Francisc din localitatea Turulung, în care locuieşte cu familia sa, amenintandu-i cu o armă cu aer comprimat calibru 4,5 mm si cu un  spray paralizant, pe motivul unor neînţelegeri mai vechi.

Poliţiştii au stabilit faptul că G. Andrei deţine fără drept arma neletală din categoria celor supuse autorizării si faptul ca a fost adusă din Germania în urma cu 3 ani.

Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenintare, nerespectarea regimului armelor si muniţiilor şi contrabandă cu arme în formă calificată

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 25, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.