2 bărbaţi au fost reţinuţi de către polițiști pentru 24 de ore. La domiciliul acestora au fost efectuate percheziţii

polJoi, 24 aprilie, poliţiştii Serviciului Investigatii Criminale cu sprijinul de specialitate al D.I.P.I., în colaborare cu luptatorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecatoria Satu Mare au reţinut 2 bărbaţi.

Ionel L., de 53 de ani şi respectiv Ionel R., de 33 de ani pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, fapta prevăzută  de art. 207 din Codul Penal  şi violare de sediu profesional, fapta prevăzută de art. 225  C. pen.Pedepsele pentru aceste infracţiuni sunt pentru prima de la 2 la 7 ani închisoare, iar pentru cea de-a doua de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Oamenii legii au desfăşurat activităţi investigative constatând în urma acestora că cei 2 de la sfârşitul lunii martie şi pe parcursul lunii aprilie s-au deplasat de mai multe ori la sediul profesional al unui sătmărean unde, sub ameninţări, i-au solicitat suma de 5000 de euro.

Totodată, în această dimineaţă  la domiciliul acestora a fost efectuată o percheziţie, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate mai multe arme albe precum si un pistol din categoria armelor neletale supuse autorizarii, respectiv marca Gama, cal. 4,5 mm, având seria polizată. Cei 2 sunt cercetaţi in stare de reţinere şi urmează  a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecatoria Satu Mare în vederea luării măsurilor legale în acest caz.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 25, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.