Peste 900 de câini din 24 de țări au concurat la International Dog Show

În perioada 26-27 aprilie 2014, la Satu Mare s-a desfășurat Expoziția Chinologică Internațională în Piața Rex din cartierul Micro 17.

Au fost prezenți un număr mare de reprezentanți, din 24 de țări. Pe parcursul celor două zile au fost prezentate peste 900 de exemplare canine. Expoziția și concursul s-au desfășurat în organizarea Asociației Chinologice Satu Mare în colaborare cu Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare.

Concursul a fost arbitrat de un număr mare de arbitri internaționali, cu experiență în domeniu la toate rasele de câini Rusia, Ungaria, Germania, Italia, România etc. Competiția s-a desfășurat pe rase concomitent în mai multe ringuri atrăgând un număr mare de vizitatori. Vă prezentăm o galerie foto cu câteva din exemplarele aflate în concurs.

kutya1

kutya2

kutya3

kutya4

kutya5

kutya6

kutya7

kutya8

kutya9

kutya10

kutya11

kutya12

kutya13

kutya14

kutya15

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 26, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.