Polițiștii au depistat două persoane care se sustrăgeau de la executarea pedepsei cu închisoarea

arestatPoliţiştii din Gherţa au desfăşurat o acţiune pentru depistarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate de arestare şi care se sustrag de la executarea acestora.

În acest context a fost identificat şi reţinut un bărbat de 35 de ani, din Călineşti Oaş, pe numele căruia a fost emis un mandat European de arestare, pentru fapte de înşelăciune comise pe teritoriul Germaniei. Mandatul a fost emis de autorităţile acestui stat în vederea extrădării. Bărbatul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale în vederea îndeplinirii formalităţilor legale pentru extrădarea acestuia.

Şi poiţiştii din Viile Satu Mare în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut ieri un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Satu Mare, pentru care a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 8 luni închisoare cu executare pentru furt. Bărbatul figura ca urmărit naţional. A fost încarcerat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare şi urmează a fi transferat în penitenciar unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 29 aprilie 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.