Un bărbat din Pir a sesizat poliţiştii despre faptul că din locuinţă i-a fost sustrasă o sumă de bani

suspect-furtIeri seară un minor în vârstă de 13 ani, profitând de faptul că reclamantul se afla în grădina casei, a pătruns în locuinţa sa, de unde ar fi sustras suma de 180 lei, a cărei lipsă a sesizat-o păgubitul.

Băiatul a pătruns în locuinţă prin deschiderea uşii de acces cu cheia care se afla în yală .Bărbatul a observat când minorul ieşea din locuinţa sa, imediat a intrat în locuinţă şi a observat lipsa banilor. Poliţiştii au reuşit în scurt timp identificarea şi prinderea minorului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, însă minorul având doar 13 ani, nu răspunde penal.

În cadrul acţiunilor organizate  pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost aplicate 194 de sancțiuni contravenționale, dintre care 65 pentru nererspectarea regimului legal de viteză şi 25 au fost aplicate pietonilor care nu au respectat normele rutiere în vigoare. Valoarea  contravenţii se ridică la peste 17.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 29, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.