Primul ministru al României, Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea, invitații celei de-a 58-a ediții a Sâmbrei Oilor

La conferința de presă susținută în data de 29 aprilie la sediul PSD Satu Mare de Mircea Govor, președintele Organizației Județene PSD Satu Mare și Ciprian Ardelean, candidat la Colegiul 2 pentru Parlamentul României, s-a anunțat oficial că primul ministru Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea vor participa la cea de-a 58-a ediție a Sâmbrei Oilor.

10317188_672206076148209_1755677829_oVizita primului ministru al României reprezintă o onoare pentru sătmăreni, precum și o apreciere față de activitatea desfășurată de Organizația județeană PSD Satu Mare. ”Suntem convinși că PSD este cel mai mare și mai bine organizat partid din județul Satu Mare. Am încredere că în 25 mai vom sărbători victoria aici la sediu, cred că sătmărenii vor ști să aleagă între vorbe și fapte, iar cel mai de valoare dintre toți candidații considerăm că este Cipian Ardelean, candidatul PSD”, a spus Mircea Govor, președintele Organizației Județene PSD Satu Mare.

”Transmit tuturor să aibă încredere în PSD, în guvernul actual și în primul ministru Victor Ponta a cărui rezultate se văd deja. De exemplu, sumele alocate pentru județul Satu Mare pentru dezvoltare, sunt mai mari ca întraga sumă primită în 20 de ani. Cred că sătmărenii vor ști ce să aleagă, aveți încredere în ce facem și ce vrem să facem”, a subliniat Mircea Govor.

Ciprian Ardelean a spus în încheierea conferinței de presă că sătmărenii vor percepe vizita primului ministru Victor Ponta la Satu Mare ca semn de apreciere a organizației Satu Mare a PSD în semn de respect și solidaritate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 29, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.