Un bărbat din Stâna, cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

pistolPoliţiştii Secţiei 4 Beltiug, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi ai Serviciului Criminalistic au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza localităţii Stâna, comuna Socond, pentru identificarea persoanelor care nu respectă normele legale în vigoare şi care sunt pretabili de a comite infracţiuni.

În acest context 38 de persoane au fost conduse la sediul Secţiei de Poliţie pentru verificări şi a fost identificat un bărbat, în vîrstă de 36 de ani, din localitate asupra căruia a fost găsită o armă neletală, respectiv un pistol calibru 4,5 mm, un număr de 437 bile din oţel, de acelaşi calibru şi 4 tuburi de gaze aferente armei.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor conform art. 342 din Codul Penal şi riscă pedeapsa închisorii de la 3 luni la 1 an sau amendă. Bunurile identificate au fost ridicate în vederea expertizării şi confiscării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 30, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.