2 dosare penale au fost întocmite pentru violare de domiciliu şi ameninţare

amenintarePoliţiştii au fost solicitaţi în 2 cazuri de ameninţare, în unul dintre ele fiind vorba şi despre violare de domiciliu. Aseară poliţiştii din Sanislău au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către Ştefan H., despre faptul că, cu puţin timp în urmă vecinul său, în vârstă de 37 de ani a pătruns fără drept în locuinţa sa şi a refuzat să părăsească imobilul la cererea proprietarului. 

Oamenii legii au constatat că reclamatul a pătruns în locuinţa acestuia pe uşa neasigurată şi l-a ameninţat cu acte de violenţă întrucât reclamantul nu i-a plătit o datorie mai veche. Acum reclamatul este cercetat în stare de libertate pentru violare de domiciliu şi ameninţare.

Şi poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi de un cetăţean despre faptul că în timp ce se afla pe un drum comunal din localitatea Ruşeni, împreună cu 2 cunoscuţi, a  fost ameninţat cu acte de violenţă de 3 localnici. Oamenii legii au stabilit identitatea celor 3 persoane, care l-ar fi ameninţat pe reclamant , între acesta şi săteni existând conflicte cu privire la zona de păşunat.

Celor 3 le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 30, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.