Expoziție fotografică la Castelul Károlyi, în cinstea Zilei naționale a Regatului Olandei

Ziua națională a Regatului Olandei a fost sărbătorită la Carei printr-o expoziție de fotografie. Evenimentul face parte din proiectul „Zile naționale ale țărlor U.E.” inițiat în luna februarie a acestui an de către membrii Direcției de Cultură a municipiului Carei.

DSC_0020rProiectul constă în organizarea de evenimente culturale cu ocazia Zilei Naționale a fiecărui stat membru al U.E. Astfel în ziua sărbătoririi zilei statului respectiv vor avea loc expoziții de fotografie, prezentarea unui scurt film documentar despre țară, cultură, tradiție, înfățișarea unui crâmpei din tradițiile și obiceiurile statului, precum și arborarea drapelului național timp de o zi în Sala Cavalerilor a Castelului Karolyi.
 
Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Regatului Olandei din data de 27 aprilie, Direcția de Cultură a municipiului Carei a realizat o expoziție de fotografie care cuprinde 25 imagini despre oameni, obiceiuri, peisaje și clădiri din Regatul Olandei. Expoziția se găsește în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei și poate fi vizitată timp de o săptămână.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 30, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.