Organizația Municipală a PSD Satu Mare, TSD și OFSD au organizat o acțiune de ecologizare la Taberele Școlare

Cu ocazia zilei de 1 Mai, Organizația Municipală a PSD Satu Mare, cu dedicarea totală a TSD și a câtorva membre OFSD, au organizat o acțiune de ecologizare la Taberele Școlare din municipiu.

actiune 1 mai

poze cu actiunea 1 mai

Harnici

ECHIPA TSD

Ținând cont de faptul că la Taberele Școlare se organizează activități extrașcolare, de către elevii și tinerii din Satu Mare și nu număi, PSD a considerat că este momentul sa ofere sprijin DJTS-ului pentru ecologizarea curții întinse pe o suprafață de 2 ha.

S-a tuns iarba, s-au zugrăvit copacii și dalele de delimitare a trotuarelor, s-au măturat zonele betonate iar la terminare s-a servit o cafea și un pahar de suc.Tinerii sociali democrați au dat dovadă încă odată că sunt interesați de lucrurile bine făcute, de curățenia și locurile dedicate tinerilor, iar harnicia lor a fost apreciată și de președintele PSD, Mircea Govor, de primarul orașului, dr. Dorel Coica dar și de viceprimarul dr. Radu Roca, care au muncit cot la cot cu echipă tânără.

Cu această ocazie PSD Satu Mare urează tuturor locuitorilor din municipiul și din județul Satu Mare, un 1 Mai cu multă bună-dispoziție si un weekend pe masură!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 1, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.