Nagy Szabolcs din partea UDMR a fost primul care și-a depus candidatura pentru Colegiul 2

Nagy Szabolcs a fost primul candidat care și-a depus candidatura la Biroul Electoral Județean. Candidatul din partea UDMR a fost ales prin vot democratic în cadrul partidului să fie candidatul UDMR pentru Colegiul 2. El ocupă funcția de președinte executiv al UDMR Satu Mare, are 31 de ani, este căsătorit și are o experiență în domeniul comunicării și relației cu presa, o experiență vastă în ceea ce privește problemele administrației publice locale.

DSC_0110”Colegiul 2 nu a avut niciodată reprezentant câștigător din partea UDMR după rezultatele finale la Camera Deputaților. În 2008, am reușit să câștigăm prin numărul de voturi acest colegiu, dar l-am pierdut la redistribuire. Acum nefiind o limită de 50 +1 % sperăm că UDMR va câștiga acest colegiu, care are nevoie de un parlamentar, care să-l reprezinte în final cu adevărat. Oamenii care trăiesc aici merită după atâţia ani un astfel de deputat. Susţinătorii mei mă caracterizeză ca un om în care poţi avea încredere. Aş dori ca şi locuitorii din Colegiul 2 să aibă un astfel de deputat, pentru că interesele lor de o bună vreme nu sunt reprezentate la nivel de Bucureşti. Eu mă angajez pentru acest lucru ca şi deputat în Parlamentul României a acestui colegiu”, a declarat Nagy Szabolcs. 

DSC_0127La depunerea candidaturii, Nagy Szabolcs a venit însoțit de senatorul Pataki Csaba, deputaţii Erdei. D István şi Kereskényi Gábor, primarii din Colegiul 2 și alţi susţinători, printre aceştia numărându-se inclusiv fostul ministru al sănătății Cseke Attila.

”Eu cred că este de bun augur faptul că Nagy Szabolcs și-a depus primul candidatura și sperăm în 25 mai să fim și primii în acest colegiu. Sunt aici pentru a susține candidatura lui Nagy Szabolcs din două motive: în primul rând, evident că este o echipă a UDMR-ului din care dânsul face parte și în al doilea rând, îl cunosc personal de câțiva ani. Am avut o colaborare bună profesională, atât cu dânsul cât și cu președintele Csehi Arpad, cu care, cât timp am lucrat împreună cred că rezultatele în județul Satu Mare, cel puțin pe domeniul sanitar pe infrastructură, se văd. Îl cunosc bine știu că este un om capabil, un tânăr de perspectivă, în același timp este un profesionist și sunt sigur că este ce trebuie județului Satu Mare și al acestui colegiu”, a declarat Cseke Attila.

DSC_0135

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 2, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.