Organizația PSD Satu Mare a participat alături de localnici la sărbătoarea de 1 Mai de la Medieșu Aurit

Sărbătoarea de 1 Mai de la Medieşu Aurit s-a dovedit a fi un succes, sute de medieşeni alegând să-şi petreacă Ziua Internaţională a Muncii în acest mod. Au fost amenajate terase de unde se puteau cumpăra mici, bere şi alte preparate culinare.

DSC_0205

DSC_0174

DSC_0263Printre participanţi, au fost prezenți zeci de tineri social democraţi sătmăreni si nu numai, alături de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, respectiv preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor. Președintele PSD Satu Mare a stat de vorbă cu oamenii şi s-a bucurat alături de ei la această frumoasă şi reuşită serbare câmpenească. "Este o frumoasă sărbătoare a comunei Medieşu Aurit, organizată de primarul Silviu Zetea şi viceprimarul Radu Iancu, pe care îi felicit pentru această iniţiativă. Ziua de 1 Mai este sărbătorită astfel într-un cadru mai festiv, iar noi ne simţim bine la Medieşu Aurit şi le doresc tuturor sătmărenilor să se simtă la fel în această mini-vacanţă de 1 Mai", a declarat Mircea Govor.

În afară de mici şi bere, cei care au participat la serbarea câmpenească de la Medieşu Aurit au fost desfătaţi şi cu muzică de bună calitate oferită de artiști locali.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 2, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.