Candidatul la Colegiul 2, Ovidiu Silaghi: ”Avem convingerea că USL-ul se va reface la nivel național”

La conferința de presă care a avut loc luni, 5 mai la sediul PSD Satu Mare, au participat președintele Organizației Județene PSD Satu Mare, Mircea Govor, președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare, Dorel Coica și candidatul la Colegiul 2 pentru Parlamentul României, fost ministru al Transporturilor și președinte al filialei județene a PNL Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi.

 
 

Ovidiu Silaghi și-a depus candidatura și s-a înscris în PSD

 
 
 

Fostul ministru al Transporturilor şi preşedinte al filialei judeţene a PNL Satu Mare, europarlamentarul

 

 

 

 

– See more at: http://www.dcnews.ro/ovidiu-silaghi-i-a-depus-candidatura-i-s-a-inscris-in-psd_442662.html#sthash.Mit22dka.dpuf

 
 

Ovidiu Silaghi și-a depus candidatura și s-a înscris în PSD

 
 
 

Fostul ministru al Transporturilor şi preşedinte al filialei judeţene a PNL Satu Mare, europarlamentarul

 

 

 

 

– See more at: http://www.dcnews.ro/ovidiu-silaghi-i-a-depus-candidatura-i-s-a-inscris-in-psd_442662.html#sthash.Mit22dka.dpufOvidiu Silaghi.

DSC_0680În debutul conferinței de presă, președintele Organizației PSD Satu Mare, Mircea Govor a luat cuvântul afirmând că: ”Nu este o noutate prezența lui Ovidiu Silaghi aici, am fost împreună și la alegerile anterioare. Alianța PSD-UNPR-PC va fi sigla sub care acesta candidează la Satu Mare”. Atât Mircea Govor, cât și Dorel Coica și-au manifestat mulțumirea că la Satu Mare USL merge mai departe.

În luarea sa de cuvânt, europarlamentarul Ovidiu Silaghi a transmis tuturor mesajul că USL există la Satu Mare: ”Eu am participat concret la elaborarea programului de guvernare al USL și îmi este greu să mă dezic de ceea ce am scris. Am convingerea că USL–ul se va reface la nivel național. Am fost încurajat să candidez de Victor Ponta, Mircea Govor și Dorel Coica. Promit că voi pune în valoare întreaga mea experiență de fost ministru și europarlamentar”, a afirmat Ovidiu Silaghi. Dorel Coica a adăugat că este convins că alianța USL se va reface sub conducerea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Mircea Govor a precizat că sătmărenii au primit cu simpatie participarea înalților oaspeți la Sâmbra Oilor, enumerându-i pe Victor Ponta, Daniel Constantin, Liviu Dragnea, Daciana Sârbu, Ioan Mircea Pașcu. A declarat că este mândru de faptul că are astfel de colegi. A felicitat primarii din zona Oaș precum și pe toți cei care s-au implicat în buna organizare a evenimentelor. ”Mulțumesc tuturor cetățenilor care s-au comportat civilizat, sătmărenilor care l-au primit pe Ponta, sunt mândru de toți primarii care au fost la înălțime în calitate de gazde. Vrem ca Victor Ponta, acum prim-ministru, să ne fie președinte”.

Mircea Govor a mulțumit de asemenea și presei pentru modul corect în care prezintă cetățenilor aspecte ale realităților din județ, în mod corect. Și-a arătat nemulțumirea față de anumite postări apărute la adresa sa pe un site de socializare. Acestea îi prejudiciază imaginea publică, îl denigrează și îl calomniază, autorul lor ascunzându-se sub anonimat. Împotriva acestora a făcut plângere penală. În încheiere, Govor a promis că după campanie ”va face curățenie” referitor la această situație.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 6, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.