Manifestări organizate de Direcția de Cultură și Sport Carei în cinstea zilei de 9 mai

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei organizează vineri, 9 mai 2014, de la ora 11.30 pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din municipiul Carei un moment omagial dedicat Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei.

9 maiÎn cadrul manifestărilor se vor depune coroane din partea partidelor politice, a instituțiilor publice și a asociațiilor în memoria eroilor căzuți în lupta pentru obținerea Independenței de Stat, va fi oficiat un Te Deum de către preoți din cadrul Parohiei Ortodoxe române Carei și va avea loc un scurt moment artistic.
 
Alte manifestări organizate de Direcția de Cultură și Sport vineri, 9 mai 2014:
 
Ora 12.00 – Parcul Dendrologic – Tăierea simbolică a panglicii care inaugurează proiectul Europa la ea acasă – Fotbaliști reprezentativi din țările Uniunii Europene.
Proiectul constă în denumirea aleilor parcului după numele unor fotbaliști renumiți din țările U.E. și reprezintă continuarea proiectului de anul trecut, când aleile au fost denumite după numele poeților reprezentativi din țările U.E.
 
Începând cu data de 9 mai, pe gardul de la intrarea în Parcul Dendrologic din Carei vor fi expuse planșe care fac parte din proiectul „Țările U.E. mai aproape de tine”, realizate de elevi de la instituțiile de învățământ din municipiul Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 6, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.