Polițiștii sătmăreni au identificat și prins 4 persoane care au furat diverse bunuri

4 persoane dintre care 2 minori, au fost identificate şi prinse ieri de către polițiștii sătmăreni după ce au sustras diferite bunuri.

furt-din-magazinIeri după-amiază poliţiştii Secţiei 7 Carei au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un localnic din Moftin despre faptul că în timpul zilei acesta a observat un tânăr care avea asupra sa diferite obiecte. Poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit identitatea tânărului, Gheorghe M., de 28 de ani. Au reuşit prinderea acestuia şi au stabilit faptul că ar fi sustras un motoferăstrău mecanic, un flex şi o coasă mecanică din locuinţa unui sătean din Moftin. Prejudiciul cauzat este de 2000 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Un alt caz a fost semnalat poliţiştilor sătmăreni luni, de către un agent de pază al unui Hipermarket situat pe strada Careiului din municipiu, care a sesizat faptul că ar fi prins un tânăr care avea asupra lui un obiect din incinta hipermarketului. Oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit identitatea acestuia, Zoltan S., de 22 de ani, din Satu Mare. Totodată au stabilit că acesta ar fi sustras un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de 1000 lei. Prejudiciul a fost recuperat.

Tot în cursul serii de ieri, poliţiştii sătmăreni au fost solicitaţi la un magazin alimentar unde agentul de pază a găsit 2 persoane care aveau asupra lor bunuri din incinta magazinului, pe care nu le–au achitat. La faţa locului oamenii legii au stabilit faptul că cei 2 tineri sunt minori de respectiv 16 şi 17 ani şi ar fi sustras bunuri alimentare din incinta magazinului.

În toate cazurile menţionate au fost întocmite dosare penale, persoanele fiind cercetate în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 6, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.