3 bărbaţi sunt cercetaţi de polițiști pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Luni, poliţiştii rutieri au identificat în trafic 3 persoane care încălcau regimul rutier prin săvârşirea unor infracţiuni.

politziaPoliţiştii din cadrul Secţiei 5 Petreşti au identificat în trafic, pe raza localităţii Ciumeşti, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Sanislău, care conducea mopedul marca KYMCO. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

La Hodod, poliţiştii Postului de Poliţie au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, care conducea un autoturism marca Subaru. În urma controlului efectuat oamenii legii au constatat faptul că autoturismul avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu expirate, în concluzie autoturismul nu era înmatriculat.

Şi poliţiştii din Valea Vinului, au identificat ieri pe raza localităţii Roşiori un conducător auto, în vârstă de 63 de ani, care conducea un autoturism marca Nissan. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul nu era înmatriculat, avea aplicate plăcuţe cu număr de circulaţie provizoriu expirate.

Conducătorii auto depistaţi sunt cercetaţi în stare de libertate, în cauze fiind întocmite dosare penale pentru conducere fără permis în primul caz şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat în celelalte 2 cazuri.

Poliţiştii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban de pe raza judeţului Satu Mare au desfăşurat duminică o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială, respectiv identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zonele intens circulate ale municipiilor, ocazie cu care au fost aplicate contravenţii  în valoare de 7100 lei.

În cadrul acţiunilor organizate pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate 178 de contravenţii în valoare de peste  21.000 lei.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 6, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.