Expoziție fotografică la Carei, despre oameni, obiceiuri și peisaje reprezentative din Polonia

Castelul Károlyi din municipiul Carei găzduiește timp de o săptămână o expoziție inedită de fotografie, prin intermediul căreia vizitatorii vor putea poposi virtual în Polonia. Expoziția este parte a proiectului „Zile naționale ale țărilor U.E.” inițiat în luna februarie a acestui an de către membrii Direcției de Cultură a municipiului Carei.

035rProiectul constă în organizarea de evenimente culturale cu ocazia Zilei Naționale a fiecărui stat membru al U.E. Astfel în ziua sărbătoririi zilei statului respectiv vor avea loc expoziții de fotografie, prezentarea unui scurt film documentar despre țară, cultură, tradiție, înfățișarea unui crâmpei din tradițiile și obiceiurile statului, precum și arborarea drapelului național timp de o zi în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi.
 
Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Poloniei din data de 3 mai, Direcția de Cultură a municipiului Carei a realizat o expoziție de fotografie care cuprinde 20 imagini despre oameni, obiceiuri, peisaje și clădiri reprezentative din Polonia. Expoziția se găsește în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 7, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.