Ţigări de contrabandă găsite într-un local din Odoreu

Marţi poliţiştii Postului de Poliţie Odoreu au organizat o acţiune în vederea depistării persoanelor care comercializează ţigări fără acte de provenienţă.

politzia2În acest context la un control efectuat la un local din comună, angajata acestuia deţinea în incinta localului un număr de 48 pachete cu ţigări de provenienţă Ucraina. Femeia nu a putut prezenta acte de provenienţă. Ţigările au fost confiscate, iar doamna a fost sancţionată contravenţional conform Legii 12/1990 cu amenda de 5.000 lei.

Poliţiştii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban de pe raza judeţului Satu Mare au desfăşurat duminică o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială, respectiv identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zonele intens circulate ale municipiilor, ocazie cu care au fost aplicate contravenţii  în valoare de 8.000 lei.

5 conducători auto au rămas fără permisele de conducere, în cadrul acţiunilor organizate pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Permisele au fost reţinute pentru nerespectarea regimului de viteză, depăşiri neregulamentare, neprezentare în termen de 24 de ore la unitatea de poliţie  pentru anunţarea evenimentului cu pagube materiale în care a fost implicat conducătorul auto. Au fost aplicate 218 contravenţii, dintre care 78 pentru viteză, iar 45 pentru necuplarea centurii de siguranţă.  Valoarea acestora se ridică la peste 16.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 7, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.