Direcția de Cultură și Sport Carei a organizat prima ediție a ”Târgului liceelor careiene”

Joi, 8 mai 2014, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc Târgul ofertei educaționale – Târgul liceelor careiene, adresat absolvenților claselor a VIII-a. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc la ora 10.00 în prezența reprezentanților instituțiilor de învățământ, inspectoratului școlar și a oficialităților locale.

104rAu luat cuvântul Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei, Eugen Kovács, primarul municipiului Carei, inspector școlar general Mariana Roman și Aurelia Havrincea, coordonator CJRAE Satu Mare. Liceele din municipiul Carei și-au prezentat oferta educațională, specializările pentru care pot opta viitori absolvenți ai claselor a VIII-a și orice alte detalii solicitate de vizitatorii târgului.
 
108rLiceele care au participat la târg au fost: Liceul Teoretic Carei, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei, Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” Carei și Liceul romano-catolic „Josephus Calasantius” Carei.
 
Fiecare liceu și-a amenajat standul cât mai creativ și atractiv, astfel încât cei care au vizitat în cursul zilei Castelul au putut vedea modul în care s-au prezentat liceele și diversele activități pe care le desfășoară acestea în cadrul procesului educațional.
 
122r
123r
133rAceastă primă ediție a Târgului liceelor careiene, organizată de Direcția de Cultură și Sport Carei în Castelul Károlyi a fost un succes, de-a lungul zilei, participând la târg peste 500 de elevi de la școlile gimnaziale din Carei și din localitățile din apropiere.
 
După ora 16.00 târgul a putut fi vizitat și de părinții dornici să afle specializările pentru care pot opta viitori absolvenți ai claselor a VIII-a.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 8 mai 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.