Formația ”Synergy” de la Școala de Arte Satu Mare, câștigătoarea trofeului concursului național de muzică pop-rock ”Ritmul muzicii”

Formația ”Synergy” de la Școala de Arte Satu Mare a obținut trofeul concursului național de muzică pop-rock ”Ritmul muzicii” desfășurat zilele trecute la Cluj-Napoca.

SynergyÎn organizarea Primăriei Cluj-Napoca, a Consiliului Județean Cluj și a Școlii Populare de Arte ”Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, marți 6 mai s-a desfășurat la Cluj-Napoca cea de-a doua ediție a festivalului și concursului de muzică pop-rock ”Ritmul muzicii”. Evenimentul a avut loc în sala ”Șantier” a Școlii de Arte ”Tudor Jarda”.

Concursul s-a adresat formațiilor vocal-instrumentale cu specific pop-rock, alcătuite din cursanți ai școlilor de arte din țară și a urmărit identificarea talentelor în domeniul muzicii pop-rock, aprecierea prestației muzicale a artiștilor amatori, cunoașterea reciprocă a tinerilor artiști, a realizărilor și rezultatelor deosebite ale instituțiilor implicate.

Au participat următoarele formații: ”Synergy Group” de la Școala de Arte din Satu Mare, ”Tonic” de la Școala de Arte ”Vespasian Lungu” din Brăila, ”Apollo” a Centrului Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș-Școala de Arte Târgu Mureș, ”Napoca” a Școlii de Arte ”Tudor Jarda” Cluj-Napoca și ”Clussium” de la aceeași școală. În recital a evoluat formația ”Scholastic” a Școlii de Arte din Sfântul Gheorghe, formație câștigătoare a primei ediții a festivalului.

Un juriu competent a evaluat prestația tinerilor artiști, rezultatele concursului fiind:

Premiul I – ”Synergy Group” – Şcoala Populară de Arte Satu Mare
Premiul II – ”Napoca” – Şcoala Populară de Arte Tudor Jarda Cluj-Napoca
Premiul III – ”Apollo” – Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş – Şcoala de Arte Târgu Mureş
Mențiuni – “Tonic” – Şcoala Populară de Arte “Vespasian Lungu” Brăila, ”Clussium” – Şcoala Populară de Arte Tudor Jarda Cluj Napoca.

Membrii formației ”Synergy” sunt Deac Vlad, Marius Mureșan, Koka Gabriel și Tincuța Fernea.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 9, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.