2 persoane sunt cercetate de polițiștii sătmăreni pentru furt

furt-locuintaIeri, în jurul prânzului poliţiştii din Racşa au identificat un tânăr de 25 de ani asupra căruia au fost găsite mai multe bunuri, cum ar fi un ceas, un card bancar cu codul pin al acestuia, card care aparţine altei persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul ar fi sustras bunurile din locuinţa unui sătean, în vârstă de 67 de ani, din Racşa. Bănuitul a pătruns în locuinţa bărbatului cu aproximativ o oră înainte de a fi identificat de poliţişti, de unde a sustras mai multe bunuri.

Un alt caz a fost sesizat poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale, de către un agent de pază al unui magazin alimentar situat pe strada Rodnei, care preciza faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras din magazin bunuri. La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana, fiind vorba de Attila M., de 48 de ani, asupra sa fiind găsite produse cosmetice care ar fi fost sustrase din magazin.

În ambele situaţii prejudiciul a fost recuperat şi predat părţilor vătămate, iar cei 2 bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în primul caz şi furt în cel de-al doilea.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 9 mai 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.