Un tășnădean, condamnat la 1 an de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice

policePoliţiştii din cadrul Compartimentului de Investigaţii Criminale din Tăşnad au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prinderea şi clarificarea situaţiei persoanelor care se sustrag răspunderii penale.

În acest context a fost depistat un tăşnădean, în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Bărbatul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.

De asemenea, în cadrul acţiunilor organizate pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate 175 de sancțiuni contravenţionale în valoare de peste 19.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 9, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.