Membrii filialei Satu Mare a Partidului Social Democrat s-au întâlnit cu cetățenii comunei Tarna Mare

Sâmbătă, 10 mai, în comuna Tarna Mare, membrii Partidului Social Democrat, atât din comună, cât și din județul Satu Mare au străbătut satele din zonă pentru a susține candidații Alianței PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai.

Tarna MareAflându-se în campanie electorală, membrii PSD au discutat cu cetățenii, au împărțit materiale electorale și au transmis un mesaj de mobilizare pentru ziua votului, arătând importanța votului și sprijinul pentru candidații Alianței PSD-UNPR-PC la alegerile Europarlamentare.

Cetățenii din comuna Tarna Mare au fost impresionați de discuțiile avute cu reprezentanții PSD-ului, afirmând că sunt români adevărați și își vor face datoria de cetățeni europeni.

Sub sloganul “Mândri că suntem români!” și “România puternică în Europa!’’, membrii PSD au convins cetățenii din Tarna Mare să se prezinte la vot pe 25 mai.

Din cinci în cinci ani, cetățenii Uniunii Europene își aleg reprezentanții în Parlamentul European, instituția ai cărei membri sunt aleși în mod direct și care le apără interesele în procesul decizional de la nivelul UE.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 10, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.