Raluca Turcan: Victor Ponta s-a folosit de Eurovision pentru a-şi face campanie electorală pe bani publici! CNA să ia atitudine!

Raluca Turcan, vicepreşedinte PDL şi ministru al Educaţiei în Guvernul Alternativă îl acuză pe Victor Ponta că s-a folosit de bani publici pentru a-şi face campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale. Aceasta se arată revoltată de faptul că numele premierului a fost menţionat de mai multe ori de comentatorul TVR pe parcursul difuzării concursului muzical Eurovision şi consideră că retrăim epoca Năstase.

raluca turcan“Victor Ponta s-a lansat într-o campanie electorală pentru prezidenţiale extrem de agresivă. Disperarea a început să-şi spună cuvântul. Se foloseşte de orice prilej pentru a se promova şi nu mai cunoaşte niciun fel de limite. Este peste tot, mai puţin la Guvern. Mai întâi s-a folosit de pretextul alegerilor europarlamentare pentru a împânzi întreaga ţară cu chipul său – de la panouri publicitare până la coşuri de gunoi şi garduri – şi a ţine discursuri demagocice în care cere suportul românilor în alegerile din toamnă. Ieri seară, însă a dovedit că tupeul său este nemărginit. În timpul difuzării concursului Eurovision, numele său a fost menţionat de mai multe ori, ca şi cum el ar fi fost sponsorul evenimentului.

Practic s-a folosit de bani publici, de banii proveniţi din cele 36 de taxe şi impozite impuse românilor, pentru a-şi face reclamă la postul public de televiziune. Ieri seară am fost cu toţii martorii unei reîntoarceri în timp. Retrăim epoca Năstase, care folosea TVR-ul şi orice eveniment public ca instrumente de campanie electorală.

Îi cer lui Victor Ponta, în numele PDL, să dea explicaţii cu privire la folosirea banilor publici în scopuri electorale personale şi solicit CNA-ului să ia atitudine în acest sens”, a declarat Raluca Turcan, deputat şi preşedinte PDL Sibiu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 11, 2014. Filed under Național, Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.