Candidații Alianței PSD-UNPR-PC, apreciați de către sătmărenii prezenți duminică dimineața la Piața de Vechituri

Duminică, 11 mai, încă de la primele ore ale dimineții, viceprimarul municipiului, dr. Radu Roca împreună cu consilerii locali Manuela Rogoz și dr. Fanea Dumitru și directorul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare dr. Paula Mare și 30 de membri ai PSD Satu Mare, au fost prezenți în Piața de Vechituri din municipiul Satu Mare.

piata de vechituri pozaPrintre discuțiile purtate cu cetățenii aflați în număr foarte mare la piață, primarul municipiului, dr. Dorel Coica a fost apreciat de către comercianți datorită faptului că s-au luat măsuri privind  schimbarea meselor vechi și delimitarea tarabelor cu produse industriale de cele gospodărești.

În fiecare zi de miercuri și duminică se igienizează sectoarele din Piața de Vechituri, respectiv se mătură și se strânge mizeria, se folosește clorură de var pentru dezinfectarea spațiului destinat vânzării animalelor mici, cât și toaleta publică din incinta pieței, astfel încât europenizarea pieței să încurajeze comercianții la vânzare.

Primarul Dorel Coica doreşte să amenajeze în acel spaţiu şi o piaţă cu fructe şi legume care să deservească sătmărenii care domiciliază în acea zonă a municipiului. „Vrem să împărţim această piaţă pentru ca în spaţiul respectiv să nu funcţioneze doar Piaţa de Vechituri, ci să fie şi o piaţă cu legume şi fructe pentru locuitorii din zona Barițiului. De asemenea, dorim să găsim o modalitate pentru ca Piaţa de Vechituri, cum este numită acum, să funcţioneze zilnic şi nu doar miercuri şi duminică”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

Printre discuții, păreri și opinii, membrii PSD au împărțit materiale electorale, îndemnând astfel cetățenii să se prezinte la vot pe 25 mai.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 11, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.