Laura Bota: ”Dacă cineva are impresia că prin gesturi mârșave mă poate îndepărta din competiția electorală, se înșală amarnic”

Luni, 12 mai, la sediul Partidului Mișcarea Populară Satu Mare a avut loc o conferință de presă, susținută de candidata la Colegiul 2 pentru Parlamentul României, dr. Laura Bota, prim-vicepreședintele PMP, Nicolae Ciorba, și președinta Organizației de Tineret PMP Satu Mare, Bianca Racz. Dr. Laura Bota s-a arătat extrem de revoltată de faptul că persoane (momentan) necunoscute i-au vandalizat materialele electorale și i-au distus mașinile cu însemnele de campanie.

DSC_0018”Datorită întâmplărilor recente odată cu începerea campaniei electorale vroiam să aduc la cunoștința sătmărenilor lucrurile mârșave din această competiție. Mașina PMP din caravană a fost vandalizată și distrusă, mai multe bannere au fost rupte și tăiate, mai mult de atât, afișele electorale au fost și ele rupte sau lipite peste ale noastre, afișe ale PSD-ului.

poz─â 1

poz─â 2Dacă cineva are impresia că prin aceste gesturi mârșave mă poate speria sau indepărata din această competiție se înșală amarnic. Metodele pesediste sunt întotdeauna aceleași, semn că niciodată acest partid nu va ști să se comporte în mod democratic, ca să nu mai vorbim de o minimă decență și eleganță în competiția electorală. Am fost în mai multe sate și comune, unde marea masă a cetățenilor din zonele respective, exemplific Stâna, Socond, oameni onești mi-au relatat că sunt terorizați de urgia roșie, PSD punând presiune pe aceștia să-i voteze. Nu este admisibil să nu luâm atitudine și să sancționăm aceste gesturi staliniste. Am depus plângere la Poliție și la BEJ, organele abilitate își vor face treaba în acest sens. Se vede clar cât de tare se tem adversarii politici de noi! PMP Satu Mare condamnă aceste gesturi, am o echipă numeroasă de tineri puternică în spate, plină de forță, energie, curaj! Noi ne vom urma proiectul mai departe arătând că știm să facem o politică altfel și de bun simț.

Această bătălie mă face să fiu și mai hotărâtă în proiectele mele. Competiția mă determină să fiu și mai hotărâtă în proiectele mele. Miza acestei competiții este aceea de a-i reprezenta onorabil pe sătmăreni în Parlamentul României și acest lucru mă obligă să muncesc și mai mult pentru încrederea lor. Din luna septembrie a anului trecut, 26.222 de alegători nu mai sunt reprezentați în Camera Deputaților.

Îl anunț din nou astăzi pe primul ministru Victor Ponta, că am de gând să-i stric planurile: în Satu Mare, dl. Ponta nu va câștiga un soldat care să gireze nelegiuirile, farsele și aberațiile guvernării sale. Va avea, în schimb, încă un adversar în Parlament, un adversar hătărât să țină piept, alături de echipa Mișcării Populare, unei guvernări împotriva românilor. Vedem clar zilele acestea câtă nevoie este în Parlamentul României de oameni cărora să le pese de cetățenii care i-au sprijinit să ajungă acolo. De oameni care să voteze cu bună credință, fie că sunt la putere sau în opoziție.

PMP este echipa celor care fac opoziție adevărată actualei puteri! PMP Satu Mare este o organizație energică și activă, implicată zi de zi în bătălia cu o putere abuzivă, la centru și aici, în Satu Mare. Sunt, în același timp, un om care vrea să lase ceva în urmă. Cei care mă cunosc, știu că nu mă mulțumesc să stau deoparte și să critic. Acesta e unul dintre motivele pentru care am intrat în competiția pentru Parlament.

Prioritatea mea, ca politician, este și va fi și în Parlamentul României sistemul de sănătate. Sunt de părere că suferința principală a sistemului santitar românesc este gestionarea slabă a fondurilor, corelată cu corupția. Ca medic, știu foarte bine ce nu funcționează în sănătate. Ca om politic, am curajul de a căuta soluții pentru sistemul sanitar, un domeniu în care reforma se lasă atât de mult așteptată și atât de greu acceptată. E numai unul dintre motivele pentru care cred că sătmărenii vor să facă o schimbare, să aleagă un partid nou, o viziune nouă. Acesta este și răspunsul meu: cred că oamenii tineri, oameni cu performanțe în activitatea lor, așa cum suntem cei din Mișcarea Populară, putem să curățăm această imagine a parlamentului român. Să le redăm oamenilor încrederea în aleșii lor. Să arătăm că suntem altfel. Pornesc în competiția pentru Parlament cu gândul de a face cunoscut și înțeles acest mesaj al nostru pentru români”, a relatat dr. Laura Bota în cadrul conferinței de presă.

Bianca Racz, președinta Organizației de Tineret a spus: ”La PMP mi s-a acordat șansa să ocup o funcție în Organizația Națională de Tineret, fiind secretar executiv pe comunicare și imagine. Organizația de tineret pe care o conduc este compusă din tot mai mulți tineri, care simt nevoia de o schimbare pe scena politică românească, iar noi ca și organizație de tineret avem obligația de a-i informa pe tineri ca soluția cea bună este implicarea lor și nu retragerea din tot ce înseamnă politică.

Organizației pe care o conduc se alătură zi de zi foarte mulți tineri, dornici să se implice în politica pe care noi am reușit să o promovăm Politica altfel”. PMP ne susține pe noi tineri în toate proiectele noastre, și își dorește reânoirea clasei politice în România, fiind singurul partid care a conștientizat ca altfel nu se poate discuta de politica la noi în țară. Aștept cât mai mulți tineri să se alăture organizației de tineret PMP, pentru a schimba împreună lucrurile înspre bine, în tot ce înseamnă politică.

În încheiere doresc să vă comunic că organizația de tineret PMP, o susține pe d-na Președinte Laura Bota, la alegerile europarlamentare și cele parțiale, muncim împreună cu dânsa, într-un număr foarte mare, până în momentul de față am străbătut tot județul și o parte din municipiu, mai avem mai puțin de două săptămâni din campania electorală în care vom munci din plin pentru a câștiga alegerile din 25 mai”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 12, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.