Ileana Blidar: ”În competiția electorală contează curajul. Împreună vom reuși!”

Luni, 12 mai, la sediul Partidului Democrat Liberal Satu Mare a avut loc o conferință de presă susținută de candidata pentru Colegiul 2, Ileana Blidar și de președintele Organizației Județene Satu Mare a PDL, Petre Mureșan. În cadrul întâlnirii cu presa, Ileana Blidar și-a prezentat cele cinci priorități din platforma sa electorală pe care le va susține și pune în aplicare în folosul sătmărenilor, dacă va fi aleasă de aceștia ca deputat în Colegiul 2. 

DSC_0005

”Suntem împreună și la bine și la greu, de aceea mi-am făcut curaj și îndrăznesc să vă cer votul dumneavoastră, spunându-vă următoarele:

SUNT OMUL TĂU ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI. Am influență politică. Impun dezoltarea economică a județului Satu Mare.

AM SOLUȚII, PENTRU VOI. Știu carte și am experiență economică-financiară. Soluția mea: promovarea vestigiilor sătmărene și atragerea investițiilor.

SUSȚIN MEDIUL DE AFACERI ȘI CREAREA DE LOCURI DE MUNCĂ. Am să-i ajut pe sătmăreni să obțină și să pună în practică programe de finanțare.

MĂ PRICEP SĂ FAC LEGI BUNE ÎN PARLAMENT. Satu Mare n-a avut legi adevărate din nepricepere, egoism și lipsă de influență.

AVEM ACELEAȘI VALORI. Cred în Dumnezeu. Familia îmi este sfântă. Munca și perseverența sunt reguli. Am curajul de a spune și puterea de a face.

Împreună vom reuși!

FLYER pag 1

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 12, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.