Weekend familial la Ștrandul Termal Carei, pentru pasionații de archery tradițional

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei vă invită în perioada 23-25 mai 2014 să petreceți un weekend special la Ștrandul Termal din Carei alături de multe alte surprize.

archery1Ești un arcaș tradițional? Ai vrea să participi la un concurs amuzant și distractiv?… dar partenerul/partenera ta s-ar duce mai degrabă cu cortul ?… și copilul se sclifosește pentru un ștrand? Nu trebuie să renunțați la nimic, fiindcă Asociația Sportivă Corvus Regia, Direcția de Cultură și Sport Carei și ștrandul termal JOY din Carei are soluția:
 
Pe teritoriul ștrandului Joy Beach din Carei, între 23-25 mai 2014, se desfășoară ARCHERY WEEKEND CU FAMILIA !!! Veniți cu mic cu mare să luați parte la o aventură de neuitat! Ce vă oferim: 3 zile la ștrandul termal, petreceri nocturne nebunatice, 3 mese pe zi, parcare păzită, loc de camping, activități pentru copii (lecții de înot, ponei, origami etc.), vizită la castelul Károlyi, unde vineri seara puteți participa la un concert special de muzică clasică în Sala Cavalerilor
 
archery2Iar acum e rândul tău: Tu poți participa cu arcul tău tradițional respectiv arcul reflex de vânătoare la un concurs 3D mai neobișnuit și la alte concursuri de îndemânare.
 
Poți câștiga:
 
premiul I : 1 arc tradițional + 1 băutură specială cu specific local
premiul II : 1 tolbă tradițională și 5 săgeți tradiționale + 1 băutură specială cu specific local
premiul III: 10 săgeți tradiționale + 1 băutură specială cu specific local
 
Costuri:
 
Arcaș: 150 RON
Perechea: 100 RON
Copil (de la 5 ani): 80 RON
 
…nu-i așa că te-am scăpat de orice grijă?
 
Pentru orice nelămuriri ne puteți scrie la adresa as.corvusregia@gmail.com. Înscrierile au loc până la data de 20 mai 2014 la adresa de email de mai sus.
 
Organizatorii evenimentului sunt: Asociația Sportivă „Corvus Regia", Ștrandul Termal JOY din Carei în colaborare cu Direcția de Cultură și Sport Carei și Fundația Centrul de promovare a turismului cultural „Grof Károlyi" din Carei.
 
Organizatorii își rezervă dreptul de a amâna evenimentul în caz de vreme nefavorabilă. 

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 12, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.