13 sătmăreni s-au prezentat la Unitatea de Primire Urgențe a SJU după ce au fost înțepați de căpușe

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian, în intervalul 09 – 12 mai 2014 la Unitatea de Primire Urgențe a SJU Satu Mare au fost consultați 431 de pacienți.

Capusa-300x225Un număr de 13 pacienți s-au prezentat la UPU după ce au fost înțepați de căpușe. Alți 6 pacienți au ajuns la UPU după ce au fost mușcați de câini. Una dintre victime, un copil de 7 ani, a suferit leziuni la nivelul feței și este internat în momentul de față la Chirurgie pediatrică. 

Șapte persoane au ajuns la UPU după ce au fost victime ale unor accidenete ruitiere. Una dintre aceste victime, un copil în vârstă de 6 ani, cu multiple fracturi craniene, a necesitat transferul într-o clinică de specialitate dn Cluj Napoca.

Două persoane s-au prezentat la spital după ce au suferit diverse leziuni: fractură de antebraț, respectiv luxație de rotulă, în urma unor traumatisme provocate de cai.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 12, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.